Welkom bij Spine Design Studio

 Mijn naam is Wouter en ik ben de trotse eigenaar van Spine Design Studio. Ik ben reeds 10 jaar lasser en ik heb een passie voor interieurdesign. 4 jaar geleden heb ik mijn eigen zaak opgericht om mijn twee passies te combineren.

 

Mijn visie

 Ik wil mensen helpen om hun dromen waar te maken op vlak van interieur maatwerk. Ik vind het belangrijk om samen met jou te brainstormen over het perfecte ontwerp. Jij komt met je uniek idee en ik maak het ontwerp met mijn eigen visie.

 

Mijn werk

Ik ontwerp, maak en plaats laswerken op maat voor interieurs, deuren, poorten, wanden en nog veel meer. Ik werk met verschillende materialen, zoals staal en inox maar ook glas en hout kan erin verwerkt worden. Dit alles gebeurt in mijn atelier in de Maakfabriek in Hoboken.

 

Mijn aanpak

Ik vind het belangrijk om een persoonlijke relatie op te bouwen met mijn klanten. Ik wil dat ze zich op hun gemak voelen bij mij en dat ze vertrouwen hebben in mijn werk.

 

Contact

 Wil je meer weten over mijn werk? Neem dan gerust contact met me op. Ik ben altijd bereid om een vrijblijvend gesprek te hebben.

 

Een voorbeeld

Laatst had ik een klant die een unieke wand wilde voor zijn kantoor om de ruimte te verdelen zonder licht te verliezen. Hij had een idee in zijn hoofd, maar hij wist niet hoe hij het moest realiseren. Ik heb samen met hem een ontwerp gemaakt dat perfect aan zijn wensen voldeed. Een wand met metalen kader en stijlvolle bogen, waar glas in werd geplaatst om het licht nog steeds in de ruimte toe te laten. De wand is nu een echte eyecatcher in zijn kantoor.

 

Aarzel niet om me te contacteren met een idee, voor wat meer info of misschien een samenwerking!

 

Wouter

 

 

spinedesignstudio.com

info@spinedesignstudio.com

https://instagram.com/spine_design_studio